Fórum
ad \\\"porovnávání systémů\\\": výsledky srovnání jsou vždy subjektivním názorem porovnávajícího. Každý naštěstí máme trochu jiné představy o dobrém zvuku. A jak napsal MAD všechny systémy vyšší třídy hrají dobře, takže se na výsledku testů větších systémů může víc projevit vliv obsluhy - zavěšení, naúhlování, nastavení DSP, sfázování atd. než samotná kvalita aparátu. Taky je fakt, že u této kategorie aparátů je víc kritérií pro výběr než samotný zvuk, už jsem vícekrát zažil, že mi na podobné akci při takovém tom probírání \\\"všehomíra\\\" řekl vlastník zvukařské firmy, že je to všechno pěkné a líbí se mu to, \\\"ale když ono to není v riedrech!!!\\\". Ještě si dovolím poznámku ke KV2, jsem spokojený majitel tohoto aparátu ale zápasím s jedním velkým problémem, na KV2 jde velmi úspěšně a jednoduše zkur..t zvuk obsluhou na pultu, už se mi několikrát stalo, že jsem musel odejít jak jsem trpěl při výkonu týpka co se tvářil jako \\\"zvukař kapely\\\". Takže i takovéto kritérium může hrát při výběru PA svoji roli.