Fórum

MAD
02.02.2007 21:59
#23593 detail odpovědět

4 Hubert: ano, je pravda, že na řadě jiných firemních fór by můj příspěvek rovnou vymazali, a já si PRODANCE a lidí okolo vážím za to, že zde kdokoli skutečně může napsat jakýkoli názor (pokud se drží v mezích elementární slušnosti). Pokud se týče oné vyhrané bedny, tak už celý ten komplet nemám a za peníze, které jsem z toho získal, jsem si OD VÁS koupil 2ks BC NDL76 a 2ks RCF ND2530T3, které jsem teď namontoval do monitorů, které mi přece jen poslouží lépe než bedýnka s 8"...:-) Právě proto, že PRODANCE fandím a považuju jej za jeden z nejserióznějších obchodů u nás, je mi trochu líto, když JKL hned označíte za agenta Beymy, když by stačilo konstatování: "když myslíš, že jsi si pomohl..." Měl jsem možnost slyšet "kopie SB1000" (na koncertě, ležící vedle sebe, zapojené paralelně do jednoho zesilovače LAB fP6400), a ty osazené PD186 jednoznačně vedly!!!
4 "věčné srovnávače": myslím si, že "drahé" systémy hrajou všechny dobře a každý skutečně trochu jinak, výhody a nevýhody se můžou samozřejmě různě projevovat v rtůzných prostorech, ale těžko dá jeden systém druhému "na prdel". To říkám jako člověk, který celkem pravidelně hraje na EAW, L-Acoustics i NEXO. Ke KV2s nevyjadřuju, nemám to naposlouchané natolik, abych si troufl být arbitrem - hraje to dobře, ale na záda jsem neupad.
4 Vladoo a Petr V.: Jo pravda, těch nul jsem napsal moc, asi pod dojmem tý váhy:-) Musím Ti ale odporovat: ano ten zesík hraje, ale jenom když máš k dispozici "tvrdej" síťovej přívod bez podpětí. Jekmile ale visíš na nějakých dlouhých tkaničkách a máš při každé ráně na dupák 180V, je to utrpení!!! Jinak předpokládám, že to, co ti vyhřezlo z chrbtice, se po česky zove "plotýnka", zkrátka taková ta věc mezi obratly ?? :-)))))))))))))))))))))))))