Fórum
Mix260FX: Ano, to jsem přesně popisoval, úroveň výstupu FX je hodně slabá, a prakticky se musí ten FX RETURN vytočit úplně naplno, což mi přijde hloupé, protože pak není možnost už nikam přidat, když je potřeba. A i potom je ta úroveň (soudě podle LED meteru) na cca -15dB pod "0dbU". No a regulovat celkovou úroveň mixu a potažmo i kanálů podle toho jak mám silný FX signál mi přijde hloupé a nepraktické. Takto to určitě fungovat nemá, naco by potom na tom knoflíku FX RETURN bylo to cejchování -nekonečno až +15 ? Vím, že jde i připojit externí FX, ten je potom regulován v uvedeném rozsahu, ale pokud je při vytočení doprava zesílení FX signálu +15dB a přesto to dosahuje jen tolik jak jsem psal, pak výstup z FX procesoru musí být odhadem někde na -30dbU a to je fakt málo :-(
No nevím, asi to vypadá na to, že není vadný můj kousek, ale je to prostě takhle navržené, což mne mrzí a potom ten interní efekt nemá moc cenu.
Hubert: Vy jste to psali jako dotaz na výrobce ? To je chvályhodné ! Studoval jsem blokové schéma a možná by se dalo něco upravit. Na výstupu FX jednotky jsou zakreslené nějaké rezistory? Že by šly přemostit, pokud nehodlám externí FX vstup využít ? Dále je asi problém ten, že vstup FX (externí) je symetrický, připojený interní FX ale je nesysmetricky, tedy už zde vzniká -6dB. Možná by šlo zvětšit zesílení vstupních zesilovačů, nebo zesílení toho operáku FX RETURN LEVEL, nevím ale jaké jsou tam šumové poměry. A tímto zásahem by asi byla porušena záruka, že ?