Fórum
Já nevím, jak velký nebo malý rozdíl VE ZVUKU kdo uslyší, takže posuzovat, jestli dotyčný pozná dva 15" lišící se o 1000Kč v ceně a o cca 10% v T-S parametrech, je opravdu nad mé síly. Mám radši B&C s jejich oboustranými cívkami na kompozitu a litými koši než Eminence v plechu a na kaptonu, ale nezaručuju, že je musí v tomhle cenovém intervalu každý od sebe rozeznat. Poslední dobou mám pocit, že se kdekdo snaží nějak něco na našem standardním osazení vylepšit, buď si nepatrně připlatit a mít výrazně lepší bednu anebo výrazně ušetřit a mít bednu skoro stejnou. NEJDE TO. Kdyby to šlo, tak by to znamenalo, že nerozumíme své práci, tedy že víme o svých reproduktorech prd a každý čtenář dvou sloupců mé tabulky v ceníku je schopný si vybrat lepší osazení. Ve skutečnosti ale my jsme první, kdo vyhledává ty "rozinky", tedy reproduktory a jejich kombinace, které jsou lepší než průměr a ostatní nechává ležet. Můžeme se občas mýlit nebo něco prostě opomenout, ale je potřeba docela hodně vědět, než se dá taková naše chyba najít a napravit, náhodou se nikdo netrefí ani náhodou :-) Peter - vzpamatuj se. Jestli chceš opravdu něco sám dělat na téhle úrovni, tak si nejdřív našetři na Clio a měřicí mikrofon, programy a výkresy Ti nejsou k ničemu bez kontroly výsledku.