Fórum
2CHM: Tie grafy na mojich stránkach sú výsledkom simulácie v HornResp - je to zrejmé z obrázkov že nejde o meranie. Ono, sobwoofer je dosť obtiažne zmerať - priveľmi to ovplyvňuje technika merania a nevyzerá to podľa hifistov dobre :o) Prečo by jeden RMX4050HD nemal utiahnuť 3 3ks 8 ohmových bední? Ja niekedy dávam 4 4ks, a s prehľadom to QSC utiahne, len potom dosť kolíše fáza, na ktorú je to zavesené. Kópie CV sme mali 4ks osadené AACraaft 18XB800 a totálne sa nechytali, ale samozrejme ako som očakával, bolo to tými Cráftmi lebo mali hliníkovú cievku a malé BL (nevhodné do hornu). Potom sme ich predali a nový majiteľ v tom skúšal ešte BC 18PS76, RCF LF18G401, 18Sound 18W1000, Beyma 18G50 - zoradené podľa ceny. Zostali tam nakoniec 18Soundy, ale bola to skor vec vkusu. Pri priamom porovnaní kópie CV s tým mojim HypEx hornom pri rovnakom osadení to síce hralo trocha hlbšie, ale nestojí to myslím si za tie rozmery a váhu. Na malé akcie (nejaká stužková bola) doťahujem najhlbšie tóny trocha equalizérom. Normálne diskotéky cca 600 ludí 2 2kusy veľmi slušne až moc (sa chodia sťažovať).