Fórum

muzicír
12.01.2007 13:12
#23048 detail odpovědět

Myslím si, že nějaký 100% mikrofon není. A co je vlastně ten 100% a nejlepší. Vlastním několikero SM58, SM57, Audio-techniky, audixy apod. Jsou malinké rozdílky, ale v prvé řadě není kábel jako kábel a hledáte možná chybu v mikrofonu. Snad se mýlím, ale nějaké zkušenosti tady jsou a z 10 zvukařů stejně bude mít každý jiný názor na zvuk. Řekl bych, že ty své rádoby mouchy musíte dohnat nuancí na korekcích. A že mikrofon dozraje mě docela pobavilo. To by některé moje 58 mohly mít už mláďatka. Asi si spíše nejděte mikro odolný zpětné vazbě, určitě to nebude ale za 1200Kč. Zkušenost je taková, že půl světa do 58 zpívá a tyto a jiné world značky chce každý interpret či agentura zadávající kšeft. S behringerama Vám nikdo kšeft nedá i když budete mít zvuk prima. To nikdo neposlouchá a to je celý průser. V branži se sází na určená rádoby pravidla profizboží :((. Jeden mikrofon mi zničil poprvé a naposled vokalista ??, který 58 zavřel nafest do dlaní a tak silou do něj skuhral až z něj šel už navždy zvuk telefonu. Příště mu dám asi k hubě kopákovej AKG D112. Jde o ten akustický tlak ne o korekce :). Tak dobrou volbu. Muzicír