Fórum

EVO
28.12.2006 22:59
#22680 detail odpovědět

No, peníze za reproduktor skutečně nehrají až takovou roli, sorry, ale jestli dám za 10" 3000 nebo 8tis., to se mi skutečně nezdá zas až tolik podstatné. Samozřejmě, celé toto RCFko je relativně levné, přesto dostatečně drahé na to, aby to nešlo v soukromých rukou vyrobit levněji. Můj známý, který by to bastlil, je truhlář a cenu dílů ani práce nemusím až tolik řešit (naštěstí! :-) ) O výrobě ve větším měřítku neuvažuji, 1x, max. 2x na stranu. Do budoucna.

Nerozumím teorii s "o dva řády horšími reproduktory" a přitom tomu, že orig. reproduktory jsou normálně dostupné. Proto jsem se právě ptal, jakýže reproduktor je tam použitý.
Jestliže je vnitřek 7001 odlišný oproti tomu co jsem našel v odkazu, i to jsem potřeboval vědět, je-li tomu tak tak děkuju za info. Orig. si jako mustr pokoupit nemohu, kdybych mohl, neřeším to ;-)

Celá moje myšlenka je postavená na ceně. Pokud bych se s reproduktory vešel do řekněme 15-20tis. což bych zřejmě měl ;-) zbytek za matriál a práci řešit nemusím. Prostě ušetřím, toť vše. :-)