Fórum
To MAD: No vida, takže už znám i ten standard v pinech. :-) Před 10ti lety, kdy jsem si ten párák vyráběl, jsem osazení k dispozici neměl (přestože jsem se po něm pídil) a po dotazech těm, co měli takto páráky řešené, to bylo po každé jinak a navíc ani v nejmenším tehdy nehrozilo, že by se na tomto poli páráky a mixpulty různě kombinovaly. Nicméně je logické vstupy počítat od začátku, akorát že mi připadalo lepší nejprve "spotřebovat" sloupce A, B a pak pokračovat na C, D, poté E,F atd. z důvodu lepší orientace. Rovněž se mi nezdálo nejvhodnější splácnout všechny vstupní a výstupní el. GND a kostry dohromady zrovna v tom páráku. Pult to řeší sám za sebe v jednom bodě (u zdroje), procesory a hlavně konce také mají své specifické GND spoje. Takže asi takovéto pohnutky mě k tomu vedly, zrovna tak jako jsem si až po smontování uvědomil, že je lepší z hlediska mech. odolnosti na kabel osazovat samce. Protože používám krytky, tak to zas nebyl stěžejní problém a tak jsem si na toto při psaní příspěvku nevzpoměl a tehdy jsem se nechal (nesprávně) inspirovat tlustoproudem.