Fórum
Hubert: hihi ne zas tak jsem to nemyslel, jen nechci tahat zbytečně toho moc. Já zatím používám jen dva 15" a nechce se mi kupovat další dva(i když zatim mi to stačí) a tak jsem chtěl pustit zes do můstku mono. O výměně repro jsem uvažoval dle mých představ by byl nejvhodnější asi kilomax15. Bohužel jsem náročnej človíček:(( a zdá se mi že ty RHB nejdou poslechově úplně ud "zdola"mají takový tvrdý bas, kdežto např. ty class A se mi zdály poslechově příjemnější.Kdysi si mi posílal nějaké charky a RHB měl na 50Hz asi jen 94dB kdežto MT15 už nějakejch 97dB a MT 18SUB 98dB. S toho usuzuji že výměnou repro si sice pomůžu výkonově, ale barva zvuku bude podobná.Navíc mne většinou zajímá charakteristika tak do 100-120Hz víš to nemá smysl dělit. Tak nevím pořád řeším problém jestli mam jít do přímovyzařujících nebo zas do nějakýho hornu.Přímovyzařující jsou docela pěkný na poslech, ale horn to zas nakope do dálky což umí i ten RHB-to se mi na něm líbí:)
Těď se rozhoduji mezi 184hornem ze speakerplans a nebo MT18SUB s RCF.Nechám si to ještě projít hlavou. Napiš Huberte co ty na to.Díkk Zdenek ps. dělá Megaton stavebnice MT 18SUB popř. koupě jen plánku???