Fórum
NT posluch: 2Vladimir: Dikes za ponuku - vypocul som si v sobotu (skoda ze si tam nebol, zrejme by sme nad tym vydatne podebatovali). ...a skoda ze mate na predajni len jednu bednu - tazko tak posudit kvalitu (aj ked mam pocit ze v "profi" je posudzovanie kvality len na jednej bednicke dost caste). Myslim, ze keby bol stereo par, tak by som, napriek tej predajnovej akustike, pustil sanku omnoho nizsie... .-) Dojem akurat kazil Hruza (prepacte sefe), ktory oznacil moje testovacie nahravky za "sracky"... ..nuz neviem, niekomu sa Madrid de Los Austrias, Mummer, alebo Re:Jazz nemusi pacit, ale za sracky by som to rozhodne neoznacil.. ..zvukova kvalita je slusna, su tam dobre zosnimane vokaly, a je to nieco z tych par CD-ciek ktore nesu tie iste skladby, ktore mam na doskach - cize tie nahravky dobre poznam.... ..ostatne elektroniku miesanu so zivymi nastrojmi a spevom by som na testovanie sustav vobec nevidel zle.. ..napriklad take elektrifikovane basove linky z analogovych syntov byvaju obcas takou hutnou davkou energie, ze s nimi maju casto sustavy tazkosti.. ..rovnako to obcas byva "poriadna zmes zvukov" (velke mnostvo prekryvajucich sa stop) a prave ich nasledne rozlisenie byva jednym z kvalitativnych ukazovatelov.. ..cize sefa pozdravujem, dakujem za predvedenie, a zelam nech sa ta noha skoro uzdravi. :-)