Fórum

Tony
11.11.2006 13:34
#21714 detail odpovědět

to Radek : upustil jsem od podobné stavby .... :-(( , přináší to sebou už daleko více problémů ale daleko více. Postavil jsem si bednu 2x12NDL76+3030T3+HF94, je to relativně malinké 92x35-20x30cm a hlavně to váží 27kg !! ,citlivost přes 101db ,krmeno QSC PLX2 1804.
Po dlouhém uvážení všech kladů a záporů obou sestav tj. 2x12+1,4" a 15"+8"+1,4" , u mě zvítězila klasická jednoduchá koncepce, pro akce které zvučím tj. do 300-500lidí max. by pro mě nepřineslo zase talik výhod ,znamenalo by to pro mě koupit lepší procesor tj. min.NAV3600 a hlavně další zesilovač -če ..a bedna samotná je taky dražší to by byly pro mě náklady o 70tis. větší a ještě hlavně z nezaručeným výsledkem !!! jestli to bude opravdu pro mě uspokojivě fungovat.Měl jsem možnost slyšet 7001aktiv v akci a zvuk byl krásný na středech dobrá srozumitelnost ...ale ruku na srdce kdo to z těch 300 výpitků pod pódiem pozná :-))) že je v aparátu něco lepšího a o 80táců dražšího ?
kolikrát má možnost člověk slyšet tak "pohnojený zvuk" z daleko dražších aparatur a naopak si na různých okresních akcích říkám "do prd... jak někdo může z takového šrotu dostat tak solidní zvuk ??"

ta moje koncepce 2x12"+1,4" + 2x18" mi začíná čím dál více vyhovovat ,a asi u ní zůstanu .... až pokud se něco nepohne a zvukařina začne vydělávat už na okresní úrovni,tak si koupím už komplet PA třeba EAW nebo RCF .....KV2 to už bude jedno,když to budu moci jednou za rok obmněnit :-)))

Ale stavět něco složitějšího,znamená obětovat spoustu...spoustu času, a bez měřícího softu. min. CLIO ,absolutně nepředstavitelné!! ,a nedej bože skládat 3ks na stranu !! to teprve začnou problémy :-)) hodně štěstí..pokud se hodně nudíš tak prosím,pro mě začíná mít slovo čas opravdu hodnotu zlata ,a raději ho věnuju rodině a dětem.Když zrovna nejsem v práci :-)))
Nebude lepší tu 6001 nebo 7001 si vzít na "lízačku" rovnou ?? pokud pro ni máš kšefty ? a nebo nově pasivně RCF H1312 ? a překopat si ji na "touring ringing" :-)) ?