Fórum

06.11.2006 16:47
#21495 detail odpovědět

Pozor, tady mluvíme o prostoru v rozměrech desítek metrů všemi směry, to je i fyzicky dost špatně zvládnutelné.
Ne že bych o sobě nějak zvlášť pochyboval :-), ale prostě za situace, kdy nestíháme udělat ani "výhodné nabídky" do eshopu a současně vidím, že na tom ztroskotalo dost specializovaných firem, tak se do ničeho podobného neženu.
Situace se skutečně jednoznačně vyvíjí, jak popsal Aleš, jsem moc rád, že jsme vlastně začali s reproduktory, protože ty nám jako zdroj bastlících zákazníků vydržely dodnes, kdyby to byly tranzistory a taháky a stavebnice zesilovačů a mixů a EQ, tak jsme dneska měli možná hezkého koníčka, ale žádný byznys. Včera se zase odváželo do sběru asi tak sto mebrán vyměněných v reproduktorech. Nejzajímavější bylo, že naprostá většina z nich byla z dost drahých věcí se 4" cívkami, občas 3", menší jsem si vyndaval jako rarity. Ještě před pár lety to bylo obráceně, to jsem si ty velké schovával, co kdyby někdy. Nejhorší je nevědět, kde a kdy a kdo jsem a co mám tedy dělat.