Fórum

Radek
06.11.2006 13:43
#21475 detail odpovědět

protože např. mě se KV2 zvukově nelíbí, pokud je těch sestav víc spojených .....prostě mi to tak jaksi fázově vadí v prostoru, to RCF TT je jiná ;-). Sorry, já jsem samozřejmě nemyslel štěrbinu v pravém slova smyslu, pokud jsme si nerozuměli.... Mě se prostě bedna 2x10" + DE900 za peníze, co stojí 1ks WideLine zdá prostě drahá, o ILA s 2x" + 2x8" ani nemluvě. KF 760 nebo i 730 se prostě na koleně dělat nedá. Ale o těchto QSC je všude možně - i zde na webu - psáno, jak dobře fungujou. A pro velikostní i cenový interval akcí je to přesně ta třída, kterou potřebujem, když už ty 2 max. 3ks různých 2x15 + 2" nebo 2x12 + 1,4" na straně není ono....výkonově ani zvukově. Proto opakuju, že předpokládám, že vyrobit bednu typu QSC WideLine nemusí být takový problém vč. settingu a processingu, pokud - jak Hubert dobře kdysi napsal - nebudu muset ten zvukovod vyvíjet (vymýšlet vymyšlené) a malosériově vyrábět... Proto to očekávání na výsledky ME102. Nebo má dnes už i BC zapotřebí kvůli trhu dát do placu něco co nefunguje ???? Že s tím přišlo BC je pro mě jakýmsi impulsem, že to má smysl. Škoda, Huberte, že se Vám to nedostalo ještě do rukou. Na to Vás znám dobře, abych si musel myslet, že s tím něco vykouzlit nevymyslíte ;) i kdyby to mělo být časově náročnější a tím i dražší... jak psal pisatel pode mnou - před pár lety drtivá většina poloprofesionálů znala Cimbaly, Beymy, Eminence, Fane, Ti movitější PD (čím dál od Prahy, tím hůř) a dneska všichni mydlí do beden DASy, BC a RCF precision s výhybkami od Huberta téměř bez ohledu na geografickou polohu a leckdy i stav peněženky.