Fórum

06.11.2006 08:47
#21462 detail odpovědět

DENON vs. Pioneer. Tak jsem si trochu přečetl fotrovské názory taky DJs a to u nás i na jiných fórech. Navážet se do Pioneeru považuji za celkem nevkusné. Prodáme přehrávačů a mixů Pioneer poměrně hodně a nikomu to netlačíme. Prodance není výhradní dovozce a distributor. Oprav záručních i po záruce řešíme taky dost. Obvyklé příběhy nalito vše možné, brutální diskošpínoprachosliz úplně všude. ND Pioneer nejsou levné, ale to by asi nikdo nečekal. Denon tahají většinou malí obchodníci z Německa z DJ Laden nebo z jiných shopů. Celkem by mě zajímalo jak rychle a s jakým výsledkem řeší záruky. Několikrát jsem už zvažoval větší nákup Denonu, vždy zatím však převážila jistota v podobě zkušeností s CDJ 100 atd. No, není všem dnům konec a možná se do toho pustíme. Vy kteří potřebujete prodat těch pár kousků, které jste dovlekli z Rajchu, tak se o to prosím pokoušejte jinde. Třeba na vinyl to můžete kopírovat denně a vždy nějaký nový uhrovitý téžDJ bude valit bulvy nad zkušeným a znalým tatíkem....