Fórum
home made "line array" - tak co po čase - nenajde se zde nikdo, kdo by doma vyzkoušel stavbu - jak psává Hubert - bedny naplacato...???? Pokud ne, já bych to tedy chtěl zkusit a abych předešel hned počátečnímu nepochopení, samozřejmě, že nechci "stloukat" nic typu KF730, KF760, to proboha ne!! Chci vyzkoušet něco na způsob QSC WideLine resp. ILA ..... v historii diskuse jsem se dočetl, že snad BMSLA102nd by měly být skladem, BC ME102+DE400TN taky ....?? Pokoušel jste se, Huberte, měřit směrovky, jak to BMS, resp. spíš BC chodí???? Ne, že bych si snad myslel, že zvládnu levně a dobře postavit něco jako KF, ale snad dokážeme vytvořit trapézovou bednu typu basreflex pro dva 10" (resp.8") + LA102Nd ev. 2xME102+DE400TN - dvouapůlpásmo (ať už bi-amp nebo tri-amp).... protože dle mé amatérské úvahy zde půjde zejm. o to, zda chodí ten udělátor pro 1". Jinak nevím, čím by toto moje "LA" této konstrukce s dvěma přímými 10" (8") v bassreflexu mělo směrově i jinak dělat problémy, když QSC WideLine tak funguje .....??