Fórum
2 ROX: Ad buben na párák a Šiba obecně: Kupovali jsme v Šibě buben na 50m 32párového kabelu, tedy "tan největší" na principu visunutého kola (nikoliv klec). má několik zásadních vad: 1) kolečka jsou nesmyslně titěrná a na povoz dobrá pouze na lakovaných podlahách. 2) konstrukce rámu je z příliš slabých trubek, takže po cca 10ti dnech se celý buben s kabelem sklonil (trubky se v základně ohnuly) a buben si sedl na zem. 3) "brzda" bubnu tak, jak byla provedená (šroubek+guma dosedající na buben, bez protikusu...) je pěkná na krámě, když je buben prázdný, ale.. neubrzdí nic, když je buben plný, guma se po několika použití prodřela a jak vypadal plech bubnu si dovedeme přestavit.
Vyřizování reklamací: 1) kancelář: nechte to tady, my se na to koukneme. Dílna: já na to teďka nemám čas, děláme expresní zásilku. Kancelář: tak se dohodneme na termínu, nechte nám kontakt, my to uděláme na počkání... (a nic) 2) Kancelář: nojo, já o tom vím, tak to dáme do dílny a já jim řeknu, že je to urgentní... Dílna: proboha, co jste s tím dělali??? ............ ve výsledku jsme nechali buben na dvoře a prohlásili, že dokud jej neopraví, neodparkujeme tu naši rachotinu ze dvora.... :o) ejhle, opraveno, konstrukce "vylepsena o vzpěru a brzda vyřešena vrtáním otvorů po obvodu bubnu. Ale toho času a úsilí.......
A co se týká "našich" na zakázku vyráběných Case a kufrů.... o tom jindy, ale cena + dodací lhůta a kvalita (zejména přesnost a opakované renoncy) si vzájemně rozhodně neodpovídají.