Fórum

18.10.2006 21:17
#20799 detail odpovědět

Dovolím si trochu přispět, už jen proto ,že jsem postrčil kamínek co spustil lavinu. Původně jsem se , vidím ,že naivně, domíval,že propukne diskuse nebo se vyjádří alespoń pár profíků, ten "zbytek" do kterého také patřím se dozví něco zajímavého a tohle forum na chvilku povyskočí o třídu výš,proč se to asi nikdy nestane,je z předchozích příspěvků zřejmé.
K těm předváděčkám/srovnávačkám - není to nic jiného než vějička na zákazníky, výsledek je předem dán, jako v reklamě na prací prášky a víc druhů prášků znamená spor čí prádlo je bělejší:-). Také jsme s kolegy a kamarády dělali srovnávací test dvou velmi kvalitních výrobků a mého výtvoru. Test do prázného sálu a do zaplněného sálu, krásné třetí místo jsem obsadil já se svým tlampačem u zbývajících nebylo možné objektivně určit jednoznačného vítěze , subjektivně ovšem ano.I naměřené hodnoty odpovídaly následnému chování soustav.Proto takovéto akce považuji jen za zajímavost a příležitost potlachat si nebo udělat kšeft.
Jako občan spíše pravicového smýšlení, bych si přál ,aby jednou byla realizována ve zvukařské branži myšlenka obsažená v dílku "Stát a revoluce" (Pro ty mladší ,to není 9. díl Harryho Portera) : "Každému(zvukaři) podle jeho potřeb".
P.S.: Kolikpak lidí asi dnes zjistilo že TT+ nejsou vláčky a,že existuje firma KV2Audio?:-)