Fórum
Já to jako vtip beru, stejně jako sugestivní styl který inzerci tohoto produktu doprovází i hledání bodu je lepší provádět jinde a jinak:-). Spíš by mě zajímal názor/názory lidí,kteří mají zkušenosti s používáním větších aparátů. Modelový příklad: Ozvučováním se neživím,ale chci mít kvalitní aparát a děláme i menší akce.Vynechám basovou část a chci si vybrat co nad to.Pokud vezmu 12ks TT+ (což bude maximální velikost PA i v budoucnu), jak budu hrát na malých akcí ,kde není možné jak z prostorových tak i z časových důvodů použít celý aparát? Oproti tomu , pokud si koupím 8ks KF650 budu mít aparát u kterého jsem schopen provozovat každou komponentu samostatně s minimálními nároky na instalaci,nevím,ale nakolik se budou lišit akustické vlastnosti clustru(4ks) od uvedeného LA?Cena je prakticky stejná, výhoda LA je ,že mohu bez problémů zapůjčit/posílit PA komukoliv kdo stejný LA vlastní a u "klasiky" jednoduše aparát rozdělit. Tu KV2 jsem uvedl trochu ze zlomyslnosti:-), proto ,že p.Jehlář verzi ES používá a také proto ,že KV2 chce asi nabídnout relativně jednoduché řešení. Zajímají mě,asi i ostatní, názory a zkušenosti z praxe....