Fórum
2PetrV: nevím jestli jde tyto systémy srovnávat právě kvůli odlišné koncepci, rozdíly ve zvuku se špatně popisují ale pokusím se nějak prezentovat svoje dojmy které jsou jistě zkreslené i tím, že s KV2kou jezdím tři roky a vím naprosto přesně co mi na ní vadí, zatímco TT33 jsem měl v rukách pouze jednou. Sobotní předváděčka pro mě měla ještě jedno kouzlo, akce se jako doprovodný program jazzového festivalu opakovala tři dny na stejném místě se stejnými kapelami, první dva dny jsem zvučil se svými KV2 - třetí den s TT33. Dost dobré pro srovnání. U TT33 mě velmi příjemně překvapilo středové a výškové pásmo, středy plné výšky příjemné i při hlasitostech na hranici limitace bez náznaku agresivity. Méně hlasité nástroje nejsou zvukově převálcovány těmi hlasitějšími. Vykrytí ozvučované plochy lepší než u KV2. Naproti tomu u KV2 je slyšet více detailů a prostoru, cenou za to je větší agresivita, náchylnost k "přeřvání"(dost problém u kapelních zvukařů) a horší podání pásma nižších středů (oproti TT33 je v této oblasti jakoby prázdno). Jediné k čemu mám u použité sestavy RCF výhrady jsou basy. Na můj vkus hrály poměrně dost dozadu a barva taky nějaká zvláštní. Dost možná, že se na tom projevilo použití úplně nových beden a po rozehrání bude situace jiná.