Fórum
Hop: no za málo peněz, extrémně hodně muziky.... ale ne takdobré, jak by si člověk představoval... To znamená že to funguje, nenajdeš obvykle žádnou zjevnou chybu, naopak, často Tě překvapí nečekané množství funkcí.... ale alespoň podle mé zkušenosti, nehraje to tak,jak by sis představoval.. jsou to věci které asi nejsou moc měřitelné, možná na hranici " subjektivního pocitu" z toho zařízení... zjednodušeně, když nějaké pásmo na EQ přidám, není to hezké a když ho uberu, tak tam chybí :-)) (ale je tam jen 9 pásmo, tak je to trošku logický. Nicméně, i 10 pásma jsem měl v ruce dobrý ale i mizerný:-))) Já si Behringra koupil na "holírny" a když na tom míchám kapelu třeba den po tom co jsem dělal na Allan-heata tak mě to s... Shrnuto, je to nejlepší poměr výkon-cena a neni to špatné (pokud to chceš použít ne kvuli zvuku ale kvuli vydělání peněz za zvuk nebo na disco) ale není-li u Tebe cena na prvním místě tak bych to jako "hlavní pult" rozhodně dedoporučil.. ale jak jsem řekl, nic s lepším poměrem výkon-cena neseženeš