Fórum
2 Sendy: No to je pravda Vás tam buzerujú starý dedkovia z roku 1-2 s hlukomermi s maximálkou 65dB. Som to zažil, keď sme robili Dara D1 Tour na Václaváku, tak tam chodila živá mŕtvola s merákom na stojane a merala snáď 5m pred bedňami a p. Barták pri pulte mal svoj merač a v cca 30m od pódia nám to ukazovalo 100-105dB, takže by bol z toho asi poriadny prúser, ale bol tam aj primátor, takže sa nič nedialo, ale starký si asi zaznamenal, že mu bola prekročená jeho šlahnutá 65dB hranica a išiel ho asi šľak trafiť, lebo nemohol nikoho skásnuť :-)))) To je tiež riadna blbosť, že 65dB, to asi odsúhlasil nejaký trapko v roku pána 1600 xxx a keď som pri pulte zreval na kámoša tak hneď na Bartákovom merači prekročilo hranicu 110dB, takže ma asi prídu zatknúť za rušenie pokoja na Václaváku :-)))))
Ozaj Sendy ja som už tie batérie nabil asi 30x a zatiaľ vcelku ešte idú, takže som asi trafil na dobrú sériu. Ale aj keby to šlo 10x, tak sa to oplatí, samozrejme bez vytečenia, lebo vtedy už sranda ide preč a úspora je v háji, ako si už napísal sám.