Fórum
2Hubert: moj 2x10+1 by som nakoniec velmi rad uverejnil cely aj s fotkami vysledku a vyroby a nejakym Tvojim meranim a samozrejme Tvojou vyhybkou (dufam ze nebudes proti uverejneniu). Az potom zacne zahranicie kopirovat! :-)))). Problem je vsak v tom, ze nie a nie sa k tomu dostat.. ..mam aj objektivne priciny, ale prevazuje leniovst a hlavne to, ze to STALE RPERABAM :-))) ..s prichodom novych modelov BC som to zmenil zase uplne zasadne (DE250 namiesto 25, a co je najlepsie - moju zakladnu dilemu - ci basovy 10PS26, alebo stredovejsi 10HPL64 (naozaj dost rozdielne menice) vyriesil prichod novych menicov, takze skoncim pri jednom z "basovejsich neodymov", (10 NDL/NW 64), co je prave to co som potreboval! (2,5" cievka az tak nevadi - aj tak to bude mat celkovo podstivych 500W!) :-))) ..chcem to potom naozaj seriozne spracovat - dat PDF-ka s nakresmi a meraniami - slusne fotky - proste nie len taku narychlo spravenu hovadinu, ako je ta na speakerplans!.. Myslim, ze sa toho potom par ludi isto chyti! ..cim chcem nenapadne nazanacit, ze Vam planujem zvysovat obrat z predaja menicov! :-)