Fórum
No zatím si tam budou hovět dva kusy pod sebou jeden bude hrát rovně a druhej bude hrát mírně skloněnej dolů ,ono to není Line Aray ani omylem ale jedná se mi o to že to jakž takž vypadá a že to lépe vykryje prostor (bavím se o venkovních prostorech),pokud jsem to takto zkužebně postavil a naklonil tak se nic negativního ve zvuku nekonalo ,zlepšilo ze pokrytí zvuku blíže k pódiu,jedna bedna hraje víc do dálky a druhá je nakloněna na lidi u pódia.....možná by byla výměna horny namístě,pokud člověk hodlá takové bedny stavět vedle sebe (nedej bože pod sebe :-),ale co potom když budu dělat menší akcičku a vezmu jenom dva satelitky na normální stojan? potom si s menší hornou zmenším ůhel vyzařování,a já jsem z vyzařováním 7570 spokojenej......
Neexistuje horna 75*70 ze které by šlo udělat přešupnutím nějakého hejblátka udělat třeba 140*40 :-))) Takovej TRANSFORMERS :-)))))))
Zatím budou pod sebou vyset dva kousky,možná zkusím jak se to chová při třech kusech ale to je asi max.....Tak mi hned nenadávej :-))