Fórum
..pokracovanie: Kacirsky napisem, ze A&H62 je niekolko krat viac userfriendly zariadenie ako 92. Tiez som ho dostal na testing a spokonost bola omnoho vacsia. Pouzitie v podstate bezproblemove hned od prveho dotyku - jedne na co si treba zvyknut su 4 pasmove korekcie. Do istalacii resp. na kazde miesto kde pult bude pod rukami vacsiaho mnozstva djov, by som 62-jku volil omnoho skor ako 92 - pri nej je jednoducho stale vela "beznych" djov zdesenych z ovladania.. :-I ..pri tom uznavam - ano - ked si clovek tie pulty pozrie vedla seba na obrazku, tak su celkom podobne.. 8-)
Je inac skoda postupu aky voli A&H.. ..ako napriklad mohlo vzniknut nieco take, ako Xone 32 ?!???.. ..velkostou aj koncepciou perfektny pult, ktory ma ale GAINY NA ZADNEJ STRANE PRI KONEKTOROCH! :-o ..no cistee zatmenie mysle!!! ..pri tom technicky potencial je v tej firme fakt dobry, a bez vacsich problemov by mohli robit najlepsie mixaky na trhu a totalne prevalcovat dalsich vyrobcov... ..to by ich vsak musel navrhovat niekto iny ako ten ujo, co je vyfoteny v katalogu, alebo introvertny homosexual Ritchie Hawtin vyzivajuci sa v minimalistickych kompoziciach. :-/ ..samozrejme nic proti homosexualom.. :-)