Fórum
A&H 92 by som zdaleka nehodnotil tak nekonecne fantasticky ako ostatok tunajsich hodnotitelov.. ..predpokladam nedidzejov. Tiez som mal pre tento pult urcitu slabost a keby som bol zvukar, tak ho zrejme tiez vychvalujem do nebies (zvukova kvalita a kvalita prevedenia je neodskriepitelne vyborna). Vsetko sa meni (moze menit?), ked si na neho prvy krat siahnes,, ,,a to nemyslim osahanie v obchode, alebo na vystave.. .. myslim mat ho pod rukami na realnej party = hluk, zle svetlo, X otravujucich ludi, pozite alkonapoje.. ..tam som razom opustil ideu dosetrit a zakupit si tento pult. Je to jednoducho neprehladne, zlozite a pocas hrania som trpel nekludom aky so uz davno nezazil - zacina to tou striebornou farbou, pokracuje mnozstvom gombikov a tocitok, a konci merakmi ktore su modro-zelene (!!) a ktore clovek nedokaze vnimat a kontrolovat "podvedomo", ako to robi pri beznych zeleno-oranzovo-cervenych! :-o ..a ovladanie efektu posielanim signalu na aux vystupy a naslednym navratom na dve bocne sable si popravde naozaj neviem v djskych podmienkach predstavit! ..Greeneho upozornujem, ze nie som technicky antitalent a je mi uplne jasne ako sa to cele ovlada - akurat ako dj s urcitymi skusenostami musim napisat, ze pri niektorych styloch djingu nie je cas premyslat nad ovladanim pultu - musi to ist samo a intuitivne... ..pri AH92 to ale myslim nejde.. :-/ ..jedine v pripade, ze to zariadenie mas doma a si s nim naozaj zzity.. ..taku moznost ma ale malo djov (cena). :-I ..pokrocovanie