Fórum
Tak po včerejším opileckém deliriu sem se probral a ještě mě mírně cinká uších.Takže ty TCA sem drtil co to dalo.Resp než začal blikat CLIP.A první poznatek i přes údajně vyváženou charakteristiku tak jsem zjistil stavající poznatek ty bedny jsou na živou skupinu jedině v množství 4+4 na stranu jinak to nemá smysl.Na nemasteringovanou nahrávku a živé hraní jsou slabé na basech a i když sem mi podařilo srovnat uhly tak aby to bylo po celém sále vyvážené tak jak bych si představoval tak výšky dobré,středy slabší, a basy víceméně do 1/2 sálu dobré a dále se začali projevovat fázové chyby atd... Takže první dojem víceméně nic moc.A další chyba ten softík CAPS-CTA počítá jen s bednami CTA208 a bez basových jednotek takže je to taky na prd.A to sem s notebookem seděl u těch beden celkem hodně dlouho.Dneska to doladím a viděl bych to tak že to v pondělí s díky vrátím a bude.
Spíš dotaz>Co říkáte na zesilovače t.AMP?Udajně vyráběné ve fabrice Mackie. Resp. vzhled skříně stejný,jen jiný potisk a mírně pozměněný vzhled???