Fórum

25.09.2006 21:27
#19898 detail odpovědět

4 pupi, frosty a podobní: Uvědomujete si, že "normální", tj. kvalitní pár odposlechů + adekvátní zesilovač představuje investici cca 150.000,-? Jestliže vám Hubert nebo kdokoli jiný nabízí řešení např. 2x Mackie SRM350, už to je řešení "levné", jde o zařízení "střední třídy". Omní troník je výrobek na úrovni "hifivěže" prodávané na vietnamském stánku v tržnici a tomu odpovídá i jeho kvalita - včetně zvukové - a životnost.
Hned jak padnul bolševik, přivezl jsem si z německa "americký zázrak" Cerwin-Vega. Když jsme vytahovali bedny z kartonů, tak jsem u jedné z nich utrhnul horní stěnu-nekecám!!! První prací tedy bylo všechny spoje v bednách vyztužit hranolama a vše prolepit epoxidem. Zvuková kvalita odpovidala kvalitě zpracování - ovšem, hrálo to lépe než TESLA ARM + pieza, což byl tehdy náš PA systém...
Tenkrát jsme samozřejmě informace neměli vůbec žádné a navíc i těch pár set marek navrch na něco lepšího bylo pro nás nemožné sehnat. (Abych si mohl koupit ty Cerwiny, prodal jsem tenkrát byt - za 38.000,-Kčs!!! Inu, družstevní garsonka se dala sehnat za 25.000,-...) Dneska je to ale všechno trochu jinak, ne?