Fórum

22.09.2006 23:35
#19765 detail odpovědět

Tak pár poznámek... 1. Rád bych touto cestou poděkoval za prezentaci pultu Mackie TT 24 Petru V. Nervózní jsme byli oba dva. Petr mi sdělil, že toho má tak na 15-20 minut, tak jsme se snažil zbytek vyplnit. Bohužel jsem spoléhal na Wifi a to nějak zrovna leželo... No, snad to bylo trochu zajímavý. Hubert má pravdu v tom, že měl začít Petr a celá přednáška by byla o TT 24 a stihlo by se víc. Tak, ještě jednou díky Petrovi za čas a za předvedený výkon. 2. Dnes jsme měli dvě prezentace a musím se přiznat, že jsem při RCF vypotil asi 2 litry, tedy asi jako hokejista za trenink. Další seminář měl Láďa o studiových monitorech a jeden zdivočelý majitel polokonkurenční firmy, která šla po nás nevydržel to, že jsme trochu přetáhli a zbaběle napadnul Veroniku, tedy slovně....tak Oto, my Ti to všichni odpouštíme. Posílej víc objednávek a odpustí i ten nahoře. A postěžuj si Marii, to by v tom byl čert, abych na výstavě neměl nějakej skandál. 3. Ano, na Botex 4x1000W můžeš připojit 4x2PAR 64/500W. Je to jednofázový, tak musíš mít jistič 25A na přívodu, i když, pokud budeš blikat a nebude to pořád vyjetý na 100%, tak Ti to 16A udrží. 4. Texty Mackie...to je jenom odvar, to bys je musel slyšet naživo. Někdy to opravdu vypadá, že se nejprve vymyslí text a potom výrobek.....Jinak tu bednu 4x8+driver jedna firma z Brna od nás brala v počtu 4ks a montuje to kamsi do klubu. Zjistím kde to bude, sám jsem zvědavý.