Fórum
Kto sa to tu na mňa hrá? Ten vladoo je už vobsazen :-)))
2 Hubert: Len taká otázočka: Síce chcem objednať už MB15H401, ale aby ma to nemrzelo keďže DAS 15BN, nejako papierovo vyzerá lepšie a aj na tvojich meraniach som zistil, že je to tak no sú tam malinké rozdiely, ale ja mám radšej repráky čo majú Qes čo najnižšie do horny, alebo celkovo. Aj EBP vychádza nenormálne veľké na ten DAS. Výkonovo je silnejší síce ten RCF, ale to je tam nepodstatné, možno? Keby si mal nejakou jednou dvomi vetami porovnať tieto dva reprá, proste jedná sa mi o použitie do horny max do 1-1,2Khz na mid bass od nejakých 90-100Hz. Kŕmiť to bude PLX2 3602, takže treba rátať aj s tým, že tam je tých koní už dostatočne :-))) Proste tvoje pro a proti. Napr. akú majú kvalitu membrány, vyžarovanie mimo osy atď. No asi sa aj tak vrhnem do toho RCF, lebo Petr Vinš a tie jeho bedne vyzeraju dobre a neskôr by som asi prešiel na takú koncepciu, alebo podobnú a použil by som tie MB15H401 tam a asi sú aj modernejšie ako ten DAS. Aj keď pri pohľade na meranie staručkej FANE Studio 15 sa mi krúti stále hlava :-))) Tá citlivosť je nenormálna a účinnosť nehovorím. Už ako je to so skreslením a inými faktormi, to je iná káva, ale na tú dobu to bola asi bomba. Asi niečo ako JBL E-130. Díkes.