Fórum
2Vlado: No ja som zase zistil, že treba kupovať to najsilňejšie čo sa dá z rady PLX2 a to je 3602. Ani nevieš kedy to využiješ a ten cenový rozdiel zase nie je až taký veľký. Mne sa to napríklad oplatilo, raz na jednej akcii si zmysleli, že potrebujú ozvučiť ešte aj iný priestor, ale mal som sebou iba to čo si nosím na Disku a to DJ's Rack pozostávajúci z CMX3000 + Mix + PLX2 3602 + EV145 G1 a tak som nemal problém pripojiť ďaľšie dosť silné bedne a vymlátiť im tam dušu :-)) Keby som mal RMX 2450-ku, ktorú som predal, tak by mi to nestíhalo a musel by som šlapať pri limite a to robím nerád. Ja radšej idem na 70-80% výkonu s tým, že keď idú špičky tak ich to v pohode zahrá bez skreslenia. Ináč sa čudujem výrobcom, že sa ešte neprispôsobili výkonom koncákov na úroveň bežnú pre repráky, samozrejme, že oni tie výkonné koncáky majú, ale nie za ceny ktoré si predstavujeme :-))) Však niekedy stál 18" basák dajme tomu EV18B cez 1000DM a to mal iba 200W a teraz? Pomaly na 4ks LF18X400 na strane je akurát QSC PL9.0, ktorý sa prestal vyrábať. Ale som rád, že je tu Prodance a pomohol mi dostať sa vyššie a to do sféry PLX2 3602, aj keď som chcel PL 236, ale tam už bol zase dosť dobrý cenový rozdiel na to, aby som kúpil práve PL236, kedže je tam iba trošku iný predný panel s indikátorom a ostatok je rovnaké, takže som sa rozhodol, že bude "stačiť" aj PLX2 rada :-))) A mal som vtedy aj na PL236 radu. A vďaka Prodance som neostal iba pri jednej PLX 3602, ale sú už 3 a k tomu RMX5050 na basy čo zase za tú cenu nemá konkurenciu aj keď je to sviňa ťažká, ale to sa kompenzuje tou cenou :-)))