Fórum

03.09.2006 19:13
#19010 detail odpovědět

2 Hubert: Moje Soltony sú v perfektnom stave po výmene toho nešťastného 15" za B&C 15NW76 bez chybičky šlapú, čo sa už nedá povedať o iných nie mojích, kde chalani odpráskli streďák, ale ani za to som sa nepýtal, aj keď by im to pomohlo, lebo tam sú v sérii 2 a keď jeden prdne, tak je ticho :-))) Mňa skôr trápi myšlienka osadiť k jednej 12" nad seba dva 5" na zvukovode + výšky 1,4Horn, alebo k dvom 12" 4ks 5" do V a nad seba 2 proste taký malý LA :-))) Budete sa smiať, že robím s Kudo a chcem postaviť LA, ale to nie je moje a mňa to baví si na svojom piesočku hrajkať. No k veci prečo tie 5". Vieš ako sú v tých soltonoch stredy urobené. Ja ked som menil basáky, tak som mal celú bedňu rozobratú a čistil som ju a tak som tie zvukovody zo stredmi dal nad seba len tak volne a pustil si to. Čo ma prekvapilo perfektne sa to zrátalo a suprovsky to tlačilo však sú tam tie 5" tesne pri sebe na zvukovode a ten je robený skôr do horizontálnej roviny, čomu svedčí aj nizka strana a hrana na vrchu a spodku zvukovodu. Potom by stačilo dať akože naležmo 12", alebo aj 15" akurát bude problém s výškami no to sa chystám kuchnúť do nemenovanej bedni :-) A mal by som taký svoj LA na naše podmienky postačujúci a na okresnú ligu taktiež, kedže na prvú si viem zobrať Kudo+SB218 :-))) Takže taká moja hračka by to bola :-))))))))))