Fórum

01.06.2004 21:36
#1880 detail odpovědět

Vidím že Hubert už nemá sílu oponovat.....já ti jenom povím jednu věc že když vidím CW bednu asi tak 10 - 15 let starou tak to tehdy opravdu za něco stálo a možná to byla i světová špička ,ale od té doby co CW koupila firma ze "žluťákova-okres rýžoviště" tak jejich výrobky klesly na kvalitativní třídu Omnišrotiku a Ravelandu a pod....ale cena zustala stejná,ono se to totiž chviličku té firmě vyplatí parazitovat na kdysi dobře zaběhlém názvu CW....dokud si to lidi jako ty budou stále kupovat tak na tom zatím bude slušně tržit i poctivý český obchodníček který si přirazí jenom 15000,- a taky již zmíněná firma ,která narve do přinejlepším dřevotřískové bedny podřadné repro,dá tam od oka navrženou vyhybku,nalepí tam logo CW a on si to nějaký BLBEC koupí....že jo??

ale mě stejně připadá že už sis ty CW dávno koupil,nebo si už alespoń zaplatil zálohu a zjistil si co jsi to udělal za hovadinu a teď se to snažíš nějakým způsobem obhájit .??

...ale víš co kup to !!!!!...komu není rady,tomu není pomoci,ale potom si můžeš popovídat s Hubertem osobně až mu tu bednu přineseš do krámu na přeměření těch vymyšlených parametrů,jsem docela zvědavý jak to bude těch 106db v reálu (můj tip je tak 96db ) a frekvenční charakteristika bude připomínat reliéf "Vysokých Tater" s Gerlachem někde na 2-3Khz...a 15Khz :-))) vsadíte se taky někdo na výsledek? ať můžu začít vypisovat kurzy.......