Fórum

28.08.2006 12:08
#18665 detail odpovědět

2 hubert

dobry den
no pisem ako so slubil :-]. No takze aby bolo jasno. Ked som mal 16 rokov dostal som za uloho robit zvukara. Takze som musel poskladat nejaky aparat, poznal som len jednu predajnu a tam to najlepsie co mali bol zomax. Takze t skoncilo asi takto 8x 18" zomax +8x 3 pasmovka/15" zomax 6.5 zomax + nejaka vyska uz ani neviem co to bolo/. Musel som mat taky velky aparat lebo som zvucil aj akcie kde bolo 3000 ludi.

Neskor som prisiel nato ze vlacim zo sebou len kopu dreva. Zacal som to predavat a skaldat nieco lepsie. Kupil som sigma 18 pro. Neskor som si precital clanok http://www.hypex.sk/Faq/Speakers/LineArray.htm a tu zacali problemy. takze sanazim sa poskladat co najlepsie bedne.

Chcem predat tie sigmi a kupit b&c a dat do do horna. mam zaujem dat 2 ks na stranu, len nad to neviem co poskladat. Premyslal som na 12" delta eminence a ktomu nejaky horn len nevima aky. kamarat ma presvedcil ze tam mam dat 15" delta a D210Ti+HM25-25. len neviem ci by nebolo lepsie dat tam tie 12", kedze vsade taham zo sebou tie turba aspon jedno vzdy. podla mna ma 12" delta lepsi priebeh ako 15" delta vo frekvenciach od 200-2000 v ktorich bude hravat. ak to tak nieje tak ma opravte.takze moja otazka znie co poskladat nad tie b&c alebo aj sigmi 18", ak ich nepredam.

ps moze ist sigma do hornu????