Fórum

jeniiczech
25.08.2006 15:54
#18576 detail odpovědět

Super, už se to začíná rozjíždět... Za chvíli budu označen nikoli za obdivovatele Paroubka (to už jsem skoro teď, že :o))) ale snad i přímo za něj samotného... Je docela smutné, že spousta lidí se nějak špatně orinetuje v psaném a textu a čte tam věci, které tam ten druhý nenapsal (viz prvoligové mužstvo atd...). No nic :o)
Vezmu to jen v krátkosti na co bych chtěl reagovat - o tom, že Yamaha letí dolů, není pochyb. Za druhé - to, že firma Prodance zvyšuje obrat a procento zastoupení na trhu je chvályhodné (bez ironie), ale jak to hernajs souvisí s fuknčním vybavením, kvalitou, životností a jánevímčímještě finálních produktů? Ono totiž nejvíc se prodá asi právě sra*ek typu Behringer (což je jen můj dojem, statistiku si nevedu). O tom, že si kapely a jejich zvukaři někdy dost vymýšlejí rovněž nepochybuju. Nic to nemění na tom, že v očích řady lidí z oboru je Allen GL riderový pult asi jako ten Spirit od Soundcraftu :o)
Nesnažil jsem se povšovat GB2 na něco, co není, když si přečetete, co jsem psal o něco níž, uvidítě, že ho stavím na stejnou úroveň jako GL2400 - proč preferuji Soundcraft je už jiná věc.
PMC vs Audiomaster - tak to mi trošku ujelo, nicméně mezi oběma firmami existuje dost velká provázanost, ale pravdu má samozřejmě pan Hrůza - A&H distrubouvalo PMC.
Tak a do mě :o)