Fórum
Huberte, je mi jasné, že jako zástupce prodejce A&H se mnou nebudeš souhlasit, nicméně to, že Alleny GL jsou v riderech řazeny do stejné kategorie jako Behringer, je prostě fakt, nevycucal jsem si to z prstu, také mám nějaké ty vlastní zkušenosti a to, že Ty jsi to neviděl, ještě neznamená, že to v některých těch technických podmínkách není. Ta "více výbava" v případě GL2400 obnáší jen PADy u mono vstupů, větší matrix a oscilátor v master sekci, což jsou třeba pro mě funkce, které vcelku oželím (ačkoli je mi jasné, že pro někoho jiného mají cenu zlata :). Pro Jardu je v každém případě přínosem to, že se rozhoduje mezi dvěma výše uvedenými značkami - vedle MX9000 jsou GB2 i GL2400 asi jako Mercedes vedle Trabantu :o) - stačí si jen zkusit, jak zabírají korekce. Dilema, jestli vzít (poměrně drahý) pult od A&H nebo dražší od Soundcraftu jsme ve firmě řešili cca před rokem (v době, kdy ještě Allena distribuoval Audiomaster nebo kdo a ty ceny - no víme, jak to s nimi vypadalo) a rozhodnutí nakonec padlo na Soundcraft - důvod je ten, že už docela často spolupracujeme s kapelami z první ligy (nejen domácí) a v jejich technických podmínkách figuruje u mixů "svatá trojice" Midas, Yamaha, Soundcraft. Takže je to podle mého názoru jen čistě o preferencích a o tom, jaké akce chci na daný pult dělat.