Fórum
Rád bych se stručně vyjádřil k mikroportům. Mám s prodejem a spolehlivostí různých systémů a značek opravdu dlouhé zkušenosti. Vzhledem k tomu, že PRODANCE nyní nezastupuje/kromě SABINE/, žádného deůležitého výrobce, nejsem ovlivněn potřebou něco prosazovat za každou cenu. Za dlouhodobě nejspolehlivější považuji Sennheiser EW. Výběr vložek i přenosové schopnosti jsou velmi dobré. Pro používání na velké vzdálenosti je nutno aplikovat směrovou společnou antenu. Uživatelsky se vyskytnul problém s funkcí Squelch, kdy při nastavení nadoraz potenciometru se v určitém prostředí/ne všude/ objevil pekelný šum a po otočení poťáku zmizel. Projevilo se to na několika sadách starého provedení EW. U G2 o tom nevím. Výhodou je výběr frekvencí, kdy u EW 100 vybíráte nejprve skupinu frekvencí a potom konkrétní. Dává to možnost aplikace více systému 100 řady najednou bez ovlivňování. Mechanicky se životnost opět jeví jako dobrá. Občas nějaký přepínač, nebo destrukce po pádu z výšky. Toliko můj názor. Nebudu popisovat PROČ nevolím jinou značku a argumentovat poruchama a tím, že prodává někdo hnusný plastový předměty s výrazným honosným logem. Pro masivní nasazení bezdrátů je jistě výhodné mít vícekanálové přijímače. Opravdová výhoda je POUZE v jakési úspoře místa a snad hmotnosti. System vysílač/přijímač považuji ze servisního hlediska za bezvadný. Pro milovníky moderních řešení doporučuji nastudovat www.sabineinc.com. MIPRO mi výrobce dlouho nutil do distribuce. Nevzal jsem to a moc mě to nemzí, ale pomlouvat tuhle značku nehodlám.