Fórum

25.07.2006 17:05
#17573 detail odpovědět

Black Mishak: jo, ty parametry toho zesilovače nemusí být pravda. Často jsem viděl uváděný výkon zesilovače 2Xvýkon/2ohmy a můstek do čtyř ohmů. Také jsem viděl šílenosti jako převodní trafo na výstupu atd. 15"sub + 2x 15"+driver je nesmysl i z důvodu velikosti. Předpokládal jsem, že postavit do kufru dva kompakty aby hrály ven v "celém pásmu" nechceš skrz velikost. Vypínání driverů v bednách a využití basů z nich je také nějak divný. Pokud v kufru zůstane sub + jeden zesilovač a budeš hrát spolu s autoreproduktory (z rádia)- první varianta při běžném provozu. Druhá variata - tuníkovej sraz, naložíš do kufru bedýnky (10"+1") zapneš druhý zesilovač. Ten přepojíš buď ze zadních autoreproduktorů (některé zesilovaše mají na výběr připojení linkového nebo reproduktorového vstupu) nebo linky, zesilovače musí mít vestavěný crossover. V případě buzení z výstupu na autoreproduktory bude v tvém případě fungovat EQ. Neřeřešíš odpojování driverů, protože vypneš zesilovač nebo ty bedýdky prostě necháš v garáži. Když budeš potřebovat v kufru více místa, vytáhneš i sub. Zesilovače mohou zůstat v autě a budou vypnutý. To je vše.