Fórum

Black mishak
23.07.2006 18:27
#17510 detail odpovědět

Zdravím a děkuji všem co se zabývali mým dotazem ohledně volby repro do Auta atd. Bohužel jsem se týden nedostal na internet a co je horší že já vůl jsem zapomněl udělat nákres toho kufru (je to do bratrancova auta). Využitelné místo v kufru je 45cm na výšku (omezeno zadními dveřmi) cca 85cm na délku a 99cm na šírku.. v zadu je šíkmá plocha.. (sedacky)..

Vím že na návrh sestavy a i typu repro potřebujete vědět co se tam vleze... jenomže to je právě ten problém.. ja bych potřeboval vědět aspon orientacne co za repra by se tak na neco takovyho hodily, a potrebny objem ozvucnice pro kazdy z nich

Jinak nápad udelat dvě bedny oděleně vedle sebe není spatny...
co se zesiků týče, tak přes 400W v můstku fakt nepůjdu...

Cenová hladina není rozhodující.... ale zatím se pocíta tak s 15 000 kc za repra max

Jeste bych se rád zeptal, ciste teoreticky.. rekneme ze bych u vás nakoupil třeba dva ty 15HPL76 a nějakej výškáč. Tak kde bych do toho sehnal vyhybky? popřípadě šlo by to udělat tak aby jeden zesik napájel bass a jinej zvlást ty vejsky? (tudiz nejaky udelatko co pouze oreze nevhodne frekvence?) ono tech 300-400W neni az tak mnoho a nerad bych ochuzoval vykon zesilovace na basech tim, ze by napajely i vejsky... (chjo to je zas blbe napsane co?)

Jestě jedna vec mi ted trosku tizi mysl... byli sme ted o vikendu na tuningu ve slusovicich a pred den bylo v aute jako v pekle... Mam strach ze se to tem reprakum asi nebude libit.. a autorepra sou tomu nejak prizpusobeny... Stacilo by treba 10 cm nad nima udelat z nejakyho textilu nepruhlednou zaclonu aby na to primo nesvitilo slunko.? Je potřeba aby ty repra mohly hrat i za jizdy... (jen basaky)

Dik vsem

¨