Fórum

23.07.2006 12:05
#17507 detail odpovědět

2 Pavel: Pavle ja som ich mal 4ks, takže 3 odišli relatívne hneď, teda myslím tým predali sa a nie pokazili :-)) Takže ten štvrtý čo ešte mám šlape ako hodinky, ale už som ho neponúkal po poslednom pokuse predať, lebo za nejakých 14-15 tis. sa to už skoro neoplatí predať a ako som už spomínal aspoň mám čo požičiavať mladých faganom na crash testy svojich super ultra výkonných kilowattových bední :-))) A akože sa niekedy táák bavím, keď im z tých prevíjaných 15" superbasákov čo majú vraj po previnutí až 1200W začne vychádzať zaujímavé plynné a smradľavé skupenstvo, tak to by ste mali vidieť tie ksichty... Ono ten koncák je strašne blbuvzdorný a hlavne dosť slušne nadimenzovaný zdroj a koncové trandy, takže jediná vada je buď odtrhnutá nožička na tých LED diódach vpredu, ked to niekto nechá na boku ležať pri prevoze, tak trošku ten predný panel pracuje a časom vytrhne Ledke nožičku z cínu, lebo tie LED-ky nie su pripevnené na prednom panely, ale cez cuprextit o chladič a potom raz svieti a raz nie, takže sa treba krotiť, ale netreba sa báť ono to má normálny limitér, takže prebudiť to veľmi nejde. Ako vravím rada BV2000 bola asi najvydarenejšia a preto si ten koncák vážim a mám k nim istý vzťah, lebo boli po celý čas dobrý služobníci, čo sa o iných kvázi Slovenských značkách nedalo povedať, samozrejme nemyslím úplne blbuvzdorný AZK 220 z Tesly Vráble, na ktorom ked sa vie čo treba preletovat, vymeniť nejaké diódky a podoťahovať, tak ten koncák prežije ešte veľa Komunistov :-))) Ak Pavle chceš, tak ti ho predám a budem šporiť na PLX2, lebo mňa už bolia kríže a potrebujem čo najľahšie veci, no za tú cenu cca 15 tis. by som ešte nosil koncák čo dáva poctivých 2x1000W/4Ohmy :-)))