Fórum
No a ešte pridám jednu radu k DCX 2496: Jedného dňa mi proste začalo šumieť a praskať v basovej sekcii a myslel som si, že su to konektory, lebo som tam nemal neutriky a tak som ich akože pohýbal aby chytili kontakt a skoro som dostal infarkt, lebo takú ranu z drivrov a proste celého pásma som nečakal a najvačší prúser bol v tom, že to v drivroch nebolo iba od 1,2Khz, ale poriadna celopásmová šupa a našťastie, že tam mám oddeľovacie kondíky 33u na 250V, lebo by mi to asi odtrhlo cievku od membrány a škoda asi 3 litre na kuse by bola na svete. Tak som sa nasral, že som vyhádzal tie čínske konektory do šrotu a urobil nové šnúry s neutrikmi a vymenil a zasunul a pohýbal a akože nič, pohoda ide, tak som sa zase presvedčil, že netreba šetriť na posratých konektoroch a šnúrach aj keď sa raz zapnú a bohove dlho sa s nimi v tom racku nebude hýbať, to akože som si povedal, že tam budú stačiť kôli tomu aj tie šunkovejšie :-))) Ale, keby pes nesral, tak by ho čo? No a potom na jednej našťastie menej významnej akcii, kde si nejaké šuchotanie a praskanie v basákoch nevšimli, sa to stalo opäť a tentokrát ešte viacej ako keby ste ladili rádio na MW rozsahu a podišiel som odzadu a pohýbal Neutrikmi cez prestávku, kým sa všetci napchávali a infarkt č.2 nastúpil opäť, tak som to nejako dostal do nešumivého stavu a modlil sa aby to zbytočne nezačalo robiť cez akciu a nech ju v pohode dohrám. No a asi ma ten hore vypočul a dohral som to OK. No a teraz po krátkom úvode prejdeme k podstate veci a spomínanom vylepšení DCX2496 :-)) Rozobrať a vylámať tie zasraté ploché koncovky na ešte viacej zasratých plochých PC kábloch a každý káblik toho plochého vodiča naletovať priamo na dosky a ešte popozerať pár spojov pod 2m lupou čo vyzerajú podozrivo hlavne na operákoch a preletovať a zložiť, zapnúť a môžete si byť istý, že 80% Behringer porúch sú posraté studené spoje a hlavne nafigu spravené ploché káble, ktoré pri menšom otrase strácajú kontakt. Potom už šlapal OK a že som s ním triasóoll :-)