Fórum
Len tak pre zaujímavosť, sa chcem opýtať tých čo majú nové napr. PLX2 3600 ako sa vám to hreje, lebo som včera zvučil tromi 8Ohm bedňami na strane taký mix folklóru a ľudovej hudby s občasným púšťaním tanečnej hudby pre vystupujúce tanečné skupiny, takže suma sumárum priemerný výkon za 8 hodín asi 1/3 až 1/10 menovytého výkonu koncáka a hrialo sa to ako sviňa. Už som si niekedy myslel, že sa to poberie do večných lovíšť, ale nič a odohral som to v pohode, až na tú drbnutú elektriku, ktorú mi tam natiahli asi 100m ponapájaných kablov na 380V 4x2,5mm a ešte aj na konci lebo nedošlo mi nedali tých 380V ako som chcel, ale iba 230V cez nejakú 25m predlžovačku, takže keď moderátor trošku viacej reval, tak mi na mojom CD Pioneer 3000 skoro zhasol ovládač, ale ináč v pohode. Zaujímavé je to, že to vlastne robilo najviac na stredoch, takže asi najvačší odber Power Wave je asi pri budení stredov. Viem možete namietať, že práve v okolí stredov majú tie bedne impedanciu nižšiu ako 8Ohm tak to neviem, lebo som to nemeral, je to možné, ale zase keď to budím RMX 5050, tak je to studené oproti PLX2, ako ľad a to vlastne je cca 2,6Ohm :-))) Ozaj a nemal som to na priamom slnku, ale pod slnečníkom, takže relatívne v chlade, ak sa teda dá nazvať toto počasie chladom, ktoré dosahuje aj 30 stupňov v tieni :-)) Ako sa hrejú napr. tie PL2 236? Asi budem kupovať ďalšie konce a rozmýšľam nad ďalším PLX2 3600, alebo PL236. Takže sa teraz vyjadrite, priatelia :-)))