Fórum

14.07.2006 11:12
#17283 detail odpovědět

Presne tak, ako vraví mishek, sú celkovo lepšie čo sa kontaktov týka a aj odolnejšie proti mechanickému poškodeniu, ale rád by som poznal toho "trkvasa" čo navrhoval tú zadnú umelú časť, to muslel byť asi zhúlený, lebo tam má človek problém pomaly dotiahnuť aj multipárový kábel a odšróbovať to už ani nevravím. Teraz som si všimol, že na poslednej dodávke FXX uz v tej dutinke nie sú tie záseky, takže sa to trošku ľahšie rozoberá, ale stále je problém pekne nadoraz to dotiahnuť. Ja by som navrhoval aby tam pridali ešte jednu tú umelú blbovinku čo stláča kábel a zároveň drží konektor, aby sa nevtlačil dovnútra a prispôsobenú na vačší priemer kábla t.j. štandardných cca 6-7mm, lebo kto musel rozoberať už spravenú -XX sériu, tak vie ako je tam ten kábel stlačený až by som povedal poškodený. Ja to riešim tak, že som si na to špecialne vybrúsil vrták 12mm a trošku asi 0,5mm zoberiem zvnútra tej koncovky umelej, aby už toľko nedotláčala tá druhá časť na kábel a potom sa to dá nádherne dotiahnuť až na doraz a potom ten konektor vyzerá úplne suprovo. Žiadne nedotiahnuté kusy, to sa mi nepáči, to už lepšie vyzerali staré F-MX. Asi tak.