Fórum

14.05.2004 10:25
#1710 detail odpovědět

2 MM: Tie ARM su v takom velkom horne, moznoze som ti posielal fotku. Kupil som to uz z druhej ruky a bol tam napis ze PowerSound. Nema to ziaden fazovy korektor, horna je obla exponencialna a kompresny pomer nieje velky. Nieco na sposob stareho kinoveho ALTEC. Meral som to cez PC a nejavilo sa to vobec zle. Asi ten reprak hra vyssie tony (hrby) napriamo a ta horna sa tam neuplatnuje. Teraz to v pohode hra s 1" delene na 2kHz (neni tam velky pokles). Tlacim do toho 2x 250W a drzi to zatial. V akejkolvek sale to staci aj s rezervou, ale k tym basom, ked pojdu naplno to bude asi malo. Teraz sa mi rysuje dost lukrativna akcia - openair na cele leto na jazerach. Bude tam aj zopar kapiel a tak, takze aj iny styl muziky, kde treba dost stredy a vysky a aby to malo v nich hlavne rezervu ked si pichne spevak mikrofon do krka a zblaci. Je to parkovisko asi tak 60x200m.
2 Radek: Suby maju dlzku cca 1,3m a bohuzial musim ich delit na 170Hz lebo je to tak o poznanie lepsie. Ale je to samozrejme delene 24dB a ziadne presluchy hlasov tam neni pocut (ani Berry White).
2 Tony: na detske akcie beriem 1-2 suby a 2 odposluchy na trojnozkach a nieco mam aj po baroch v okoli, takze malickych vrestibudok mam nadostac.