Fórum
Celá diskusia vznikla dotazom Romana-zvučeka, majiteľa domnelých DAN 215 osadených Sigmami /neexistujúci model/ a driver-nevie.Zvuček, zjavne si pletúci equalizaci s menstruací, namiesto adresovania dotazu výrobcovi, adresoval dotaz konkurencii, ktorá sa ho vďačne podujala rozriešiť aj napriek neznámemu osadeniu a zapojeniu, vedela ako určite bude táto bedňa hrať.
2 Michall-"zlatý ARMko" hrajúci na spouste DANov, len aby si bol v obraze: Reproboxov DAN sme predali vyše 5000kusov , hlavne kvôli nadštandartnému zvuku a výnimočnej spoľahlivosti za požadovanú cenu. Reklamácii v ČR sme mali zatiaľ jednu a to V PRAHE na Bořivojovej, mistrovi nešlapali naše basy. Pri riešení sa zistilo, že mistr mal prefázovaný vstup zesu a zjavne o fáze počul poprvé.
2 hanzs systém 153 hrá najlepšie na bi-amp. V 3 way systéme je Kilomax15 v 4 ohm a ostatné 8 ohm, práve kvôli citlivosti.
2 Infinity vďaka za porovnávací test, ktorého sa zúčastnil aj zástupca PRODANCU, na ktorého odpoveď som zvedavý. A nokoniec stanovisko vyjadrila aj perla fór Peťo. K Vám len toľko, až budete na trhu 17 rokov a úspešne si udržíte výhradné zastúpenia a budete napredovať, tak budem mať o Váš názor záujem. Prepáčte , ale niemandov Vám podobného typu sú plné rôzne fóra a ja som dosť vyťažený.Všetkým želám pekný deň. Ing.Dlábik