Fórum

28.06.2006 10:50
#16967 detail odpovědět

Všechny bedny téhle koncepce (až po tu EAW KF650) celkem hodně hrají, občas mi někdo donese na ladění výhybky nebo už výběr reproduktorů a zvukovodů atd. nějaký podobný bastl a zatím to vždycky dopadlo k majitelově spokojenosti a možná bych se taky mohl někde vytahovat, že "znalí nad tím souhlasně kývali hlavami". Jenže v tom je právě ten rozdíl, pro mne to nic zvláštního není a psát o tom, jaké světové proslulosti jsem na Mostecku nebo na Smíchově dosáhnul, na slovenské fórum nebudu .-) Pochybuji velice, že má někdo s těmito 10" zvukovody u nás víc zkušeností, než já, řadu let jsme je osazovali do seriové výroby víceméně kopií TSE111 a výběr 10" do nich je kritický. Zkoušelo se kdeco, ale Deltu 10 bych tam opravdu nedal. Podobná situace je s 2", tam je opět víc než jasné, že nebylo z čeho vybírat, Kilomax to stvrzuje. Suma sumárum je to asi za 25 000Sk reproduktorů a horen a pokud je v tom pasivní třípásmová výhybka, tak by se to mělo prodávat asi pod 35 000Sk na krámě. Ty naše kopie TSE111 byly kolem 16 000Kč a navíc je v tomhle už jenom 15", kus výhybky a o něco málo dražší driver (ale lacinější 10"). K tomu "poslechovému testu" se toho dá jistě namítat dost, třeba to, že nejspíš srovnával hrušky s jablky. Vy jste všechny bedny testovali na stejném zesilovači ? A kdo ten test pořádal, zapojoval a nastavoval aparát ? Je z toho někde nějaký zápis, jak kdo co hodnotil anebo se musíme spokojit s Tvým tvrzením ? Bylo součástí testu nějaké měření ?