Fórum

16.06.2006 08:02
#16637 detail odpovědět

Zdravím opět všechny...Tak Tony se nám urazil a dal sbohem..Snad to nebude tak horké,jeho rozumy budou chybět..Ale vážně co se týče omni.. a třeba DAP,všichni co do toho děláme víme jak to je-že když napíšou na bednu 1.000W a dají tam lakovaný plecháč a dvě pieza a stojí to 3.OOO,- tak to je samozřejmě blábol..Ale na zahradní party nebo terasu do hospody bych klidně nějaký plastbox dal-proč ne. Na druhé straně jsem byl v Německu na hokeji a před halou tam visel line aray od OMNI- normálně jsem hleděl jak to hrálo! Opravdu velmi dobré.Hrála na to nějaká kapela typu Tokio Hotel. Takže nechci niko-ho soudit ani napadat-forum je pro všechny-můžou napsat v klidu své názory a zkušenosti.Ty se vždy hodí.Navíc v dnešní době jso takové obrovské možnosti si jakýkoliv výrobek téměř jakékoliv značky vyzkoušet a ochytat,poslechnout a pak teprve koupit a nebo nekoupit. Už se těším na konec léta a tradiční jízdu do Prahy na Huvel nebo Muziku? Tak chlapi zvukaři zkušení více i méně dnes a celý víkend je nejdůležitější aby jsme nezmokli i s těma systénkama a aby to všem hrálo. atˇ máme omni nebo RCF.Pozdravuji taky Tonyho a věřím že se na mě nezlobí a píše dál...