Fórum

11.06.2006 10:30
#16494 detail odpovědět

Zdravím, mám dotaz ohledně monitorů Mackie HR 824. Píšu, jelikož mi toto fórum bylo doporučeno, jako místo, kde mi odborně poradí. Pořídil jsem si zmiňované monitory na domácí mixování. Chci mít skutečně dobrý a čistý
zvuk s rezervou, aby si člověk občas kvalitu zvuku mohl řádně užít : ). Mixuju na nich elektronickou taneční hudbu, která stojí na basech a asi proto
jsem pořídil tyto monitory. Můj dotaz spočívá v tom, že při běžném poslechu a mixování desek mám citlivost beden ani né na 1/4ně a hrají už tak hodně
silně! 4istě a silně! Se zvukem jsem naprosto spokojen, jen se z důvodu nezkušenosti ptám, jestli nevadí a na správnou funkci beden nemá vliv, že je citlivost nastavena na zmiňovanou ani ne 1/4?? Jestli správně nepracují až při vyžší citlivosti? Asi by neměli, že???? Děkuji za odbournou radu a věřím, že mě uklidníte : ) Díval jsem se i po Mackie HR 624, ale ty mi byly (pokud už mám HR 824) rozmlouvány, že bych asi jen s těží měnil za silnější za slabší, že je lepší mít větší rezervu. díky david