Fórum
jo ještě mi jeden týpek dohazoval velice slušné zesilovače ,které jsou prý vyráběny u "Crouna" ve fabrice v noci, a jsou to PSA ....měl to chudák nějaké popletené....,ale že bych si musel trochu připlatit,protože je kus za 11000,- ale že se to vyplatí..protože originál stojí 60000,- .....
Nedávno jsme se bavily o tom jak je důležité mít aparát obrovských rozměrů..ani to nemusí hrát,ale ať je to obrovské...
A tak jeden zážitek z akce nedávné...zvučil jsem motosraz v pátek a kolegakonkurent zvučil akci v sobotu.(pořadatel to tak chtěl??).
Zvučil jsem ze svím pidi 6KW aparátkem.lidí sca.300-400, akce byla venku.Akce proběhla v poho...
Potom mi pořadatel v týdnu vracel zapůjčené prodlužky a pravil .."No tý voléé ten tam měl v sobotu Aparatůůůru ,to bys čučel,.." ptám se ho a jak to hrálo ,hrálo to líp,nebo víc? ..."No to ani néé ,Měl na pódiu nějakou tmu,ty světla stála za hovno,a mlhu neměl taky,a ani sem někdy moc nerozuměl zpěvu, ale ty voléé ta aparatůůůra...to bylo něco.
Tak mi to nedalo a mrknul jsem se na foto jak vypadá ta bájná aparatůra... a opravdu ..hradba ze starých šneků "Y" 6ks na každé starně!! a nad tím 2ks beden 2x15"+něco...celé to mělo na straně asi 3x3m !!! .....a co se mi ještě podařilo odpozorovat tak to tahaly na vršky BV1000,a na basech "jedna??" BV2000 ...
Tak si asi pořídím polystirenový obal na svoje PA ve velikosti alespoň 3x3m ..a budu s pořadateli za dobře :-))