Fórum
Sazka... Včera jsem byl na hokeji v Sazce. Musím konstatovat, že jsem byl VELMI překvapen celkovým dojmem. No, nebudu zdržovat popisem exkurze. Zvuk? Je tam instalován zvuk Apogee, to se říká. Já viděl 4 x 6 beden tak 12 + něco. Jsou asi aktivní. Kromě tohoto hlavního PA tam je ještě několik stejných beden na dozvuk do zony 4 pod střechu. Basovky jsem neviděl, ale bysy celkem byly slyšet. Srozumitelnost dobrá i díky výborné artikulaci hlasatele. Muzika slušná, snesitelná. Produkce zvuk, video, hlasatel, opakovačky a reklamy..skvělé. Byl jsem , myslím že 2000 nebo 2001 v Hannoveru na MS , tohle je však o něčem jiném! Videokostka BARCO + pás ledek kolem celé arény, to se často nevidí ani v zámoří. Zahájení.. dělal Otava, prý se kamarádí s Hušákem /všimní si jména bez interpunkcí/. Proč tam PRODANCE nebojoval o zakázku? Zadávací kriteria byla postavena pro obří firmy typu SKANSKA atd. Platby v horizontu desítek měsíců.. My jsme tam dodali jako subdodávku eliminátory zpětné vazby SABINE , stovky konektorů NEUTRIK pro osazení audio panelů a různou bižuterii do racku /poličky, panely, šuplíky atd. Všem doporučuji návštěvu haly SAZKA. Negativně o tom mluví lidi, který tam nebyli. Co hala ve Vítkovicích? Jak to tam hraje?