Fórum
Poslal jsem nějaká měření, DN360 jsem zatím nedělal, že by měl být lepší než dbx se předpokládá, u BSS bude záležet na modelu. Celá záležitost se točí pouze kolem toho, že nějaký dobrý výrobek udělá značce dobré jméno a to jméno je pak obvykle zpeněžováno prodejem výrobků mnohem horších. To by mi samo o sobě nevadilo, je to běžná praktika a každý se s ní naučí počítat (jenom naprostý začátečník pokládá "značku" za nejdůležitější parametr). Moji pozornost ale začaly přitahovat v poslední době se množící akce, zaměřené na deklasování a vytlačování konkurence, kdy je ještě stále dobré renomé značky zneužíváno k prodeji výrobně velmi levných a technicky nepříliš dokonalých výrobků, pravidlem bývá nucený výkup stávajícího zařízení a jeho následné ničení (asi aby si to nikdo nemohl po čase s chladnou hlavou zapnout vedle sebe a porovnat .-))) U holicích strojků a ručního nářadí zůstávám chladný, ale když si představím, že nějaký obchodnický dobytek rozjezdí buldozerem klasické, poctivě vyrobené EQ, které sebral nějakému pitomci aby mu vnutil svůj masový čínský "zázrak", tak doufám, že boží mlýny budou tentokrát poněkud rychlejší a propad renomé dotyčné značky bude pokračovat ještě strměji, než její majitelé plánují.